Aktiviteetit

Wakeboarding (eli vauhdikas kaapelivesilautailu)

Ohjattu kaapelivesilautailun ratatunti. Järven yli on viritetty kaapelilinja, joka vetää vesilautailijaa vauhtiin radalla. Kaapelivesilautailu ei vaadi aiempaa kokemusta lajista, ainoastaan hiukan kokeilunhalua ja seikkailumieltä! Kokeneemmille lautailijoille radoilla on myös hyppyreitä ja temppureilejä. Wake Valleyssa on yhteensä kolme kaapelirataa, joihin jokaiseen mahtuu 4 henkilöä tunnin aikana.

 

SUP-lautailu (eli rauhallinen liplattelu)

Ohjattu SUP-lautailutunti. Stand Up Paddling eli suomeksi tuttavallisemmin suppailu on Havaijilta alkunsa saanut surffauksen kantamuoto. SUP-lauta muistuttaa hyvin paljon surf-lautaa, mutta sitä melotaan eteenpäin keskellä lautaa seisten. Suppailu ei vaadi mitään ennakkotaitoja ja hommaan pääsee jyvälle yllättävän nopeasti!

 

Rantalentopallo (eli mukavaa ranta-aktiviteettiä)

Pelaajat kentälle ja pallo ilmaan! Päärakennuksen vieressä sijaitseva rantalentopallo- eli biitsikenttä on kaikkien vieraidemme vapaassa käytössä. Lentopallon voi lainata vastaanotosta eikä erillisiä kenttävarauksia tarvita. Huomioithan kuitenkin myös muut halukkaat pelaajat.

Frisbeegolf (eli seurallinen heittokilpa)

Ohjattu frisbeegolf-kierros 9 rataa. Kuin perinteistä golfausta, mutta välineenä frisbee. Tavoitteena päästä rata alusta loppuun mahdollisimman vähin heitoin. Hauska ja kilpailuhenkeä nostattava aktiviteetti, joka sopii kaikenikäisille!

Eikä unohdeta tätä tarjontaa:

Värikuulasota aka Paintball

Sumopaini ilmatäytteisissä asuissa

Ravintola Liemi

Kokoustila

Rantasauna

Savusauna

Palju iso ja pieni

Skateramppi-mini

Beach Volley-kenttä

Uimaranta

Lasten leikkialue

Mökki-majoitus

Caravan-alue

Telttamajoitus

Grillikatokset