Majoitu meillä, Ylöjärvellä

Vuokramökki Tampereen tuntumasta tai matkailuautolla Suomen kesässä? Kurvaa Ylöjärvelle Wake Valley -tapahtumalaaksoon. Luonnonkauniilla 19 hehtaarin leirintäalueella on 20 hirsimökkiä, 25 sähköpaikkaa ja laajat telttailualueet nurmikentillä.  Majoittujana käytössäsi ovat kaikki tapahtumalaakson monipuoliset palvelut ja Tampereen tavoitat näppärästi vain puolessa tunnissa. Unohda siis iänikuiset hotellit ja tule viihtymään kauniin ja rauhallisen luonnon keskelle, Vähäjärven rannalle.

Avaamme kesäkautemme 4.5.2019. Varaukset pyydämme tekemään etukäteen Info-sivumme kautta tai soittamalla.

Vuokramökit

Tervetuloa mökkeilemään! Wake Valleyn vuokramökit ovat sähkölämmitteisiä, siistejä ja valoisia 4 hengen hirsimökkejä. Varusteena on vakiona sängyt, peitot, tyynyt, jääkaappi, mikroaaltouuni, keittiönpöytä ja tuolit – siis kaikki oleellinen eikä tarvitse maksaa mistään turhasta. Mökin saa parisängyllä tai kerrossängyillä; kerro toiveesi varatessasi, niin tarkistamme mitä on vapaana. Voit vuokrata meiltä myös lakanat ja pyyhkeet, tai ottaa omasi mukaan. Käyttöveden voi noutaa huoltorakennuksesta, josta löytyvät myös saniteettitilat ja ruuanlaittomahdollisuus. Lisää saniteettitiloja ja suihkuja löytyy rantasaunalta, joka on ilmaiseksi mökkivieraiden käytössä. Osassa mökeistä saa pitää lemmikkiä; muista kysyä lemmikkimökkiä varatessasi.

Check-in klo 14 alkaen ja check-out klo 12 mennessä.
Mökit tulee luovuttaa samassa kunnossa kuin ne on vastaanotettu, ja avaimen voit palauttaa ravintolan punaiseen postilaatikkoon vastaanoton ollessa kiinni .

Camping & caravan

Herää luonnonkauniilla alueella ja nauti aamukahvit järvimaisemissa. Meillä camping- ja caravan-väki viihtyy, kiitos monipuolisten palveluiden ja viihtyisän tontin. Tolppapaikkoja on 25 ja voit lunastaa matkailuautolle paikan vaikka koko kesäksi (katso hinnastosta täältä ja kysy varaustilanteesta).  SFC:n jäsenet saavat alennuksen caravan-paikoista, joten muista kertoa jäsenyydestäsi varauksesi yhteydessä. Käyttöveden voit noutaa yläpihan huoltorakennuksesta, josta löytyvät myös saniteettitilat ja ruuanlaittomahdollisuus.

Ja tietenkin meille voi tulla myös telttailemaan! Ota oma teltta mukaan ja vaihda vaihteeksi maisemaa: jo kympillä heräät Vähäjärven ääreltä ja vietät kivan kesälomareissun hauskan tekemisen parissa. Myös telttapaikat on toivottavaa varata etukäteen. Pienelle ja isolle teltalle on oma hintansa, joten kerro millaisella telttaratkaisulla olet liikenteessä niin pistämme varauksesi kuntoon. Saapuessasi kipaise päärakennuksen vastaanoton kautta ja ei muuta kuin teltanpystytyshommiin.

Monipuoliset lisäpalvelut

Majoittujana käytössäsi ovat alueen monipuoliset palvelut. Ravintola Liemen kesäterassilla on anniskeluoikeudet ja paraatipaikka järvelle. Uusittu tasokas rantasauna on ilmaiseksi majoittujien käytössä (myös muut kuin majoittujat pääsevät löylyihin 6 € saunamaksulla, torstaisin lämpiää myös savusauna). Alueella on lisäksi kaksi grillikatosta, joihin löytyy puita saunarakennuksen kupeesta. Frisbeegolf, rantalentopallo, skeittiramppi, SUP-laudat ja tietenkin wakeboarding–  eli kaapelivesilautailurata tarjoavat tekemistä innokkaimmille. Lasten leikkipaikoilla on keinuja, liukumäkiä ja muuta mukavaa. Omalta uimarannaltamme pääsee myös pikkuväki turvallisesti pulikoimaan. Erikoistoiveita saa esittää; teemme parhaamme, että viihdytte.

HINNASTOON >>> 

 

HALUATKO TULLA VIERAAKSEMME? YHTEYSTIETOMME VARAUSTA VARTEN LÖYDÄT TÄÄLTÄ.