Majoitu

Vuokramökki Tampereen tuntumasta tai matkailuautolla Suomen kesässä? Kurvaa Ylöjärvelle Wake Valleyyn. Luonnonkauniilla 19 hehtaarin leirintäalueella on 20 hirsimökkiä, 25 sähköpaikkaa ja laajat telttailualueet nurmikentillä.  Majoittujana käytössäsi ovat kaikki alueen monipuoliset palvelut ja Tampereen tavoitat näppärästi puolessa tunnissa. Unohda siis iänikuiset hotellit ja tule viihtymään kauniin luonnon keskelle.

Vuokramökit

Tervetuloa mökkeilemään! Wake Valleyn vuokramökit ovat sähkölämmitteisiä, siistejä ja valoisia 4 hengen hirsimökkejä. Varusteena on vakiona sängyt, peitot, tyynyt, jääkaappi, mikroaaltouuni, keittiönpöytä ja tuolit – siis kaikki oleellinen eikä tarvitse maksaa mistään turhasta. Mökin saa parisängyllä tai kerrossängyillä; kerro toiveesi varatessasi, niin tsekataan mitä on vapaana. Voit vuokrata meiltä myös lakanat ja pyyhkeet, tai ottaa omasi mukaan. Käyttöveden voi noutaa huoltorakennuksesta, josta löytyvät myös saniteettitilat ja ruuanlaittomahdollisuus. Lisää saniteettitiloja ja suihkuja löytyy rantasaunalta, joka on ilmaiseksi majoittujien käytössä. Osassa mökeistä saa pitää lemmikkiä; muista kysyä lemmikkimökkiä varatessasi.

Check-in klo 14 alkaen ja check-out klo 12 mennessä.
Mökit tulee luovuttaa samassa kunnossa kuin ne on vastaanotettu, ja avaimen voi palauttaa vastaanoton ollessa kiinni ravintolan punaiseen postilaatikkoon.

Camping & caravan

Herää luonnonkauniilla alueella ja nauti aamukahvit järven äärellä. Meillä camping- ja caravan-väki viihtyy, kiitos monipuolisten palveluiden ja viihtyisän tontin. Tolppapaikkoja on 25 ja voit lunastaa matkailuautolle paikan vaikka koko kesäksi (katso hinnastosta täältä ja kysy varaustilanteesta).  Käyttöveden voi noutaa huoltorakennuksesta, josta löytyvät myös saniteettitilat ja ruuanlaittomahdollisuus. Ja tietenkin meille voi tulla myös telttailemaan! Ota oma teltta mukaan ja vaihda vaihteeksi maisemaa; kympillä heräät Vähäjärven ääreltä ja vietät kivan kesälomareissun hauskan tekemisen parissa. Katso lisää kohdasta aktiviteetit.

Monipuoliset lisäpalvelut

Majoittujana käytössäsi ovat alueen monipuoliset palvelut. Ravintola Liemen kesäterassilla on anniskeluoikeudet ja paraatipaikka järvelle. Uusittu tasokas rantasauna on ilmaiseksi majoittujien käytössä (myös muut kuin majoittujat pääsevät löylyihin 6 € saunamaksulla, torstaisin lämpiää myös savusauna). Alueella on lisäksi kaksi grillikatosta, joihin löytyy puita saunarakennuksen kupeesta. Frisbeegolf, rantalentopallo, skeittiramppi, SUP-laudat ja tietenkin wakeboarding-  eli kaapelivesilautailurata tarjoavat tekemistä innokkaimmille. Lasten leikkipaikoilla on keinuja, liukumäkiä ja muuta mukavaa. Omalta uimarannaltamme pääsee myös pikkuväki turvallisesti pulikoimaan. Erikoistoiveita saa esittää; teemme parhaamme, että viihdytte.

 

HINNASTOON >>>