Kesäravintola ja aurinkoterassi Ylöjärvellä – Tervetuloa nauttimaan!

Nyt sitä burgeria! Rennon kesäpäivän Ylöjärven tapahtumalaakso Wake Valleyssä viimeistelevät maistuvat murkinat ja kylmät juomat. Ravintolassamme herkutellaan mm. hot wingseillä, lähilihasta tehdyillä (jo käsitteeksi nousseilla) hampurilaisilla, runsailla salaateilla ja keittiön tuunaamilla päiväkohtaisilla annoksilla. Jälkkäriksi kahvit, jätskit ja muut herkut – ja ehkä vielä yksi kylmä bisse kesäterassilla.

Ravintolamme on auki joka päivä klo 12-21; tilanteen mukaan ja etenkin viikonloppuisin myöhempäänkin.

Menu

Ravintolamme menu koostuu muutamasta vakkarista ja rennosta varioinnista, tarjolla olevien tuoreiden raaka-aineiden mukaan. Menussa on aina (ja nämä on hiottu sellaisiksi, että jengi palaa aina takaisin):

  • Hampurilaisia (myös vege)
  • Hot Wingsejä (SiipiWeikkojen kastikkeella ja vihannesdipeillä, tietty)
  • Salaatteja (tuunaamme myös toiveittesi mukaan)
  • Lapsille omia annoksia (esim. ranut pikkunälkään)
  • Jäätelöä – kiitos, nam!

Lähellä tuotettua luomulihaa

Hyvä ruoka ei synny sekundasta – ja siksi käytämme lähellä tuotettua luomulihaa. Aberdeen Angus -pihviliha tulee ylöjärveläiseltä Taivalpohjan tilalta, jossa rotukarja kasvaa luonnonmukaisesti ja eettisesti. Tutustu tilaan täällä.  Myös muissa raaka-aineissa otamme aina ensisijaisesti selvää lähialueen tuottajien tarjonnasta ja hyödynnämme ylöjärveläistä apetta mahdollisuuksien mukaan.

Kesäterassi

Tälle terassille paistaa aina aurinko – silloin kun Ylöjärvellä paistaa. Paraatipaikalla ja järvinäköalalla on kelpo paikka nauttia kylmiä juomia ja katsoa wakeboarding-harrastajien ja SUP-lautailijoiden menoa. Tervetuloa terassibisselle, viinilasilliselle, skumpalle tai virvokkeelle –  meillä on A-oikeudet ja terassi on auki joka päivä ravintolan aukioloaikojen (ja osin kelin) mukaan.

 

PSSST!  Ravintolassamme onnistuu myös yksityistilaisuudet; soita tai lähetä viestiä toiveistasi. TyKy-päivän leivomme kanssasi kokoustilasta aktiviteetteihin ja maistuvasta lounaasta saunailtaan. Katso lisää kohdasta Yksityistilaisuudet. Isompia (yli 100 hengen) tilaisuuksia varten olemme avanneet kaudelle 2019 käyttöön juhlateltta Tivolin, johon catering-kattaukset buffetista pöytiin tarjoiltuun illalliseen hoituvat myös ravintolastamme. Varaa omat juhlasi ajoissa!