Ravintola Liemi

Nyt sitä burgeria! Rennon kesäpäivän Wake Valleyssä viimeistelevät maistuvat safkat ja kylmät juomat. Ravintola Liemessä, Ylöjärven omassa kesäkeitaassa, herkutellaan mm. hot wingseillä, lähilihasta tehdyillä (jo käsitteeksi nousseilla) hampurilaisilla ja keittiön tuunaamilla päiväkohtaisilla annoksilla. Jälkkäriksi kahvit, jätskit ja muut herkut – ja ehkä vielä yksi kylmä bisse kesäterassilla.

Ravintola Liemi on auki joka päivä klo 12-21; tilanteen mukaan ja etenkin viikonloppuisin myöhempäänkin.

Menu

Ravintolamme menu koostuu muutamasta vakkarista ja rennosta varioinnista, tarjolla olevien tuoreiden raaka-aineiden mukaan. Menussa on aina (ja nämä on hiottu sellaisiksi, että jengi palaa aina takaisin):

  • Hampurilaisia (myös vege)
  • Hot Wingsejä (SiipiWeikkojen kastikkeella ja vihannesdipeillä, tietty)
  • Salaatteja (tuunaamme myös toiveittesi mukaan)
  • Lapsille omia annoksia (esim. ranut pikkunälkään)
  • Jäätelöä – kiitos, nam!

Lähellä tuotettua luomulihaa

Hyvä safka ei synny sekundasta – siksi käytämme lähellä tuotettua luomulihaa. Aberdeen Angus -pihviliha tulee ylöjärveläiseltä Taivalpohjan tilalta, jossa rotukarja kasvaa luonnonmukaisesti ja eettisesti. Tutustu tilaan täällä.  Myös muissa raaka-aineissa otamme aina ensisijaisesti selvää lähialueen tuottajien tarjonnasta ja hyödynnämme ylöjärveläistä apetta mahdollisuuksien mukaan.

Kesäterassi

Tälle terassille paistaa aina aurinko – silloin kun Ylöjärvellä paistaa. Paraatipaikalla ja järvinäköalalla on kelpo paikka nauttia kylmä juoma ja katsoa wake-harrastajien ja SUP-lautailijoiden menoa. Tervetuloa terassibisselle, viinilasilliselle, skumpalle tai virvokkeelle –  meillä on A-oikeudet ja terassi auki joka päivä ravintolan aukioloaikojen (ja osin kelin) mukaan.

 

PSSST!  Ravintola Liemessä onnistuu myös yksityistilaisuudet; soita tai lähetä viestiä toiveistasi. TyKy-päivän leivomme kanssasi kokoustilasta aktiviteetteihin ja maistuvasta lounaasta saunailtaan. Katso lisää kohdasta Yksityistilaisuudet.