Rantasauna & savusauna – Wake Valleyn vieraille ja varauksesta yksityiskäyttöön

Ylöjärven Wake Valleyssa saunotaan puulämmitteisessä rantasaunassa ja kesätorstaisin lisäksi tunnelmallisessa savusaunassa. Molemmat saunat ovat sekasaunoja, joten ota mukaan uimavarusteet. Naisille ja miehille on omat pukeutumistilat, suihkut ovat yhteiset. Saunoja on mahdollista vuokrata myös yksityiskäyttöön.

Mökkiläisille ja caravaanareille lauantaisauna sisältyy hintaan. Wakeboarding-harrastajat voivat saunoa settinsä päälle ilmaiseksi. Muut saunojat ovat tervetulleita kertamaksulla (6 €) tai koko kesän mittaisella saunakortilla (40 €), joka on voimassa kaikkina arkipäivinä.  Hoidathan saunamaksun päärakennuksen vastaanottoon – ja ei muuta kuin löylyihin.

Rantasauna lämpiää Wake Valleyn aukioloaikoina. Vastikään remontoitu sauna isolla puukiukaalla tarjoaa pehmeät löylyt, tunnelmallisen valaistuksen ja näköalan järvelle. Astetta eksoottisempaa saunaperinnettä vaalitaan viereisessä savusaunassa, joka lämpiää torstaisin ja johon pääsee samalla saunamaksulla. Kahdessa kiukaassa riittää lämpöä ja savusaunan tuoksua pitkälle iltaan.      

Isolta uimalaiturilta pääsee hyppäämään suoraan järveen löylyjen jälkeen. Paljut lämpiävät viikonloppuisin ja tilauksesta yksityiskäyttöön.

 

YKSITYISTILAISUUS TULOSSA? VUOKRAA SAUNAMAAILMA SEURUEELLENNE.
Ota yhteyttä täältä.