Yksityistilaisuudet

Suunnitelmissa tyky-päivä, yritysjuhlat, polttarit, synttärit tai saunailta?

Meillä yksityistilaisuudet järjestyvät mukavissa puitteissa, Ylöjärven luonnon rauhassa ja kuitenkin alle puolen tunnin ajomatkan päässä Tampereelta.

Voit varata yksityiskäyttöön niin wakeboarding-vesilautailuradat, Ravintolan terasseineen, saunatilat tai vaikka koko Valleyn 4 hengen mökkeineen, kun ajoissa sovitaan. Ota päälle haluamasi härpäkkeet, kuten paljut, ruokailut tai monipuoliset aktiviteetit: SUP-lautailua, porukkawakea, värikuulasotaa, frisbeegolfia tai sumopainia hauskoissa ilmatäytteisissä asuissa. Autamme paketoimaan mieleenpainuvat juhlat.

Buukkaa polttarit, synttärit tai tykypäivät laittamalla viestiä Info-sivun lomakkeella – TAI: Jos suunnitelmissa on isommat juhlat, tutustu kesäksi 2019 valmistuneeseen tapahtumateltta Tivoliin.

TIVOLI – Yksityistilaisuudet – Katso lisää täältä.

Tyky-päivät

Työyhteisön virkistyspäivä nostaa tiimihenkeä ja katkaisee työarkea.

Wake Valleyssa tyky-päiviin on tarjolla koko kattaus: kokoustila ja maistuva lounas, yhteispeliä kaapelivesilautailussa, SUP-laudoilla, rantalentiksessä ja frisbeegolfissa. Tunnelman saa loppuillaksi kattoon saunassa, lämpimässä paljussa ja pulahduksella järveen. Saunoista savusauna ovat tilattavissa yksityiskäyttöön ympäri viikon, rantasaunan saa omalle porukalle klo 21-00. Muina aikoina saunat, suihkut ja puhuhuoneet ovat myös leirintäalueen ja vesilautailuvieraidemme käytössä.

 

Saunatilaisuudet

Rentouttava ja nautinnollinen saunahetki omalla porukalla järven rannalla? Tervetuloa meille.

Wake Valleyssa Vähäjärven rannalla on tarjolla uusittu, tasokas puusauna ja perinteinen savusauna sekä kaksi paljua aivan järven tuntumassa. Iso uimalaituri, oma hiekkaranta ja SUP-laudat vesileikkeihin; ja jos nälkä yllättää, voi grillikatoksissa tunnelmoida makkaranpaiston äärellä tai kipaista päärakennuksen Ravintolan terassille nauttimaan talon ruoka- ja juomatarjonnasta. Koska olemme myös lerintäalue ja vesiurheilukeskus, on alueen palvelut myös muiden vieraidemme käytössä. Saunaosaston voi vuokrata kokonaisuudessaan yksityiskäyttöön (sis. rantasauna, savusauna, paljut, uimalaituri ja pukuhuoneet) klo 21-00. 

 

Juhlat ja polttarit

Syntymäpäivät, sukujuhlat, varpajaiset ja muut ikimuistoiset hetket järjestyvät meillä upeissa puitteissa.

Polttareissa kaapelivesilautailua, värikuulasotaa eli paint ballia, SUP-lautailua, rantalentistä ja frisbeegolfia. Ravintolasta viinit ja herkkumenut. Saunamaailmassa kuuma meno ja mökeissä lepo. Täydellinen setti tekemisen täyteiseen visiittiin.

 

Porukkawake

Omalla porukalla kaapelivesilautailu on vieläkin siistimpää.

Ensikertalaisille oppiminen yhdessä helpottaa lajin omaksumista ja tekee siitä vieläkin seurallisempaa ja hauskempaa. Porukka-wake on varattavissa max. 10 hengen porukalle ja setti sisältää 2h wakeboardingia ja 2h saunomista.

Kokeneemmille wakeboarding-harrastajille järjestämme erilaisia temppukoulutuksia. Soita ja kysy lisää – tai pistä toiveitasi Info-osion lomakkeellamme.