Yksityistilaisuudet

Suunnitelmissa polttarit, synttärit, saunailta, tykypäivä tai onpahan-vaan-juhlat? Meillä yksityistilaisuudet järjestyvät mukavissa puitteissa ja ryhmällesi sopivalla setillä. Voit varata yksityiskäyttöön niin kaapeliradat, ravintola Liemen terasseineen, saunatilat tai vaikka koko Valleyn mökkeineen, kun vaan ajoissa sovitaan.

Ota päälle haluamasi härpäkkeet, kuten paljut, ruokailut tai monipuoliset aktiviteetit: SUP-lautailua, porukkawakea, värikuulasotaa, frisbeegolf-kisa tai sumopainia hauskoissa ilmatäytteisissä asuissa. Autamme paketoimaan mieleenpainuvat tapahtumat.

Kesäkaudelle 2019 avaamme myös juhlateltta TIVOLIN! Katso lisää täältä.

TyKy-päivät

Työyhteisön virkistyspäivä nostaa tiimihenkeä ja katkaisee työarkea.

Wake Valleyssa tyky-päiviin on tarjolla koko kattaus: kokoustila ja maistuva lounas, yhteispeliä kaapelivesilautailussa, SUP-laudoilla, rantalentiksessä ja frisbeegolfissa. Tunnelman saa loppuillaksi kattoon saunassa, lämpimässä paljussa ja pulahduksella järveen.

 

Saunatilaisuudet

Rentouttava ja nautinnollinen saunahetki omalla porukalla järven rannalla? Tervetuloa meille.

Wake Valleyssa Vähäjärven rannalla on tarjolla uusittu, tasokas puusauna ja perinteinen savusauna sekä kaksi paljua aivan järven tuntumassa. Iso uimalaituri, oma hiekkaranta ja SUP-laudat vesileikkeihin; ja jos nälkä yllättää, voi grillikatoksessa tunnelmoida makkaranpaiston äärellä tai kipaista päärakennuksen Ravintola Liemen terassille nauttimaan talon tarjonnasta.

 

Juhlat ja polttarit

Syntymäpäivät, sukujuhlat, varpajaiset ja muut ikimuistoiset hetket järjestyvät meillä upeissa puitteissa.

Polttareissa kaapelivesilautailua, värikuulasotaa eli paint ballia, SUP-lautailua, rantalentistä ja frisbeegolfia. Ravintolasta viinit ja herkkumenut. Saunamaailmassa kuuma meno ja mökeissä lepo. Täydellinen setti tekemisen täyteiseen visiittiin.

 

Porukkawake

Omalla porukalla kaapelivesilautailu on vieläkin siistimpää.

Ensikertalaisille oppiminen yhdessä helpottaa lajin omaksumista ja tekee siitä vieläkin seurallisempaa ja hauskempaa. Porukka-wake on varattavissa max. 10 hengen porukalle ja setti sisältää 2h wakeboardingia ja 2h saunomista.

Kokeneemmille wakeboarding-harrastajille järjestämme erilaisia temppukoulutuksia. Soita ja kysy lisää – tai pistä toiveitasi Info-osion lomakkeellamme.